Neden İsa GÜLEÇ’in “Sözel Mantık” kitabı tercih ediliyor?

İşte 6 sebep…

1.    En güncel kaynak olduğu ve çıkmış sorular çıkacak soruların aynası olduğu için:

En son yapılan ÖSYM sınavlarının soruları kitaba anında eklenmektedir, böylece öğrenciler en güncel kaynakla sınavlara hazırlanabilmektedir. Kitapta tüm çıkmış sözel mantık sorularının aynı zorlukta benzerleri mevcut ve bu soruların tamamı videolarda çözülmüştür. BU VİDEOLAR HER SEVİYEDEN ÖĞRENCİYE BU TARZ SORULARIN NASIL ÇÖZÜLEBİLECEĞİNİ ÖĞRETMEKTEDİR, BU YÖNÜYLE EN BEĞENİLEN KAYNAK OLMUŞTUR. Zorluk derecesi ÖSYM’ninkiler ile birebir aynı olan TÜRKİYE’DEKİ TEK SÖZEL MANTIK KİTABI olduğu için almalısınız.

2.    Videolu anlatım olduğu için:

Sorular nasıl çözülmeli, çözerken nelere dikkat etmeli, ikinci, üçüncü ihtimaller varsa nasıl yeni tablolar oluşturulmalı? Hepsinin anlatıldığı ve tamamı video çözümlü olan TÜRKİYE’DEKİ TEK SÖZEL MANTIK KİTABI olduğu için almalısınız. Bir sözel mantık kitabından daha çok yararlanmak istiyorsanız sesli ve görüntülü anlatım mutlaka olmalı. Çünkü sözel mantık soruları videolu anlatım olmazsa asla ve asla istenildiği kadar iyi bir anlatım yapılamaz. Yani yazarak anlatmakta zorlandığımız her şeyi videoda gösterip konuşarak bir saniyede ve çok kolay anlatabiliriz. Bu yüzden videolu anlatımda öğrenmek çok daha kolaydır…

(Bu kitaptan başka tüm soruların videolarla tek tek çözüldüğü ikinci bir kaynak kitap Türkiye’de hala yok.)

3.    Sözel Mantıktan yapılan netler standart sapmanın etkisini artırdığı için:

Standart sapma birçok kişinin yanlış bildiği bir konu. Standart sapma; bir bölümdeki netiniz ne kadar fazla ise o bölümdeki tüm soruların katsayısını artıran bir etkidir. Yani bir bölümden ne kadar fazla net yaparsanız o bölümdeki tüm doğrularınız daha yüksek bir katsayı ile çarpılırMesela 40 net yapan birisi için her soru 1 puan getiriyorsa, aynı kişi 50 net yapınca o bölümdeki tüm soruların her biri 1 puan değil, 1,2 puan getirebilir.  Yani 50 soruda 50 puan almanız gerekirken standart sapmanın etkisiyle 60 puan alırsınız. (Bu hesaplanırken sınava giren tüm adayların ortalaması ile de ilgilidir…) NET SAYISINI ORTALAMANIN ÜSTÜNE ÇIKARDIKÇA DOĞRU YAPTIĞINIZ HER SORUNUN ÇARPILACAĞI PUAN KATSAYISI DAHA YÜKSEK OLACAĞI İÇİN SÖZEL MANTIK SORULARINI YAPMANIZ ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ…

4.    Yazarının sözel mantık üzerine uzmanlaşmış olduğu için:

Kitabın yazarı olan ve soruların sesli ve görüntülü çözümünü yapan İsa GÜLEÇ, Türkiye’de sadece sözel mantık üzerine İLK KİTAP YAZAN ve hâlâ kalitesiyle önemini yitirmeyen bir SÖZEL MANTIK UZMANIDIR. (İnternet deryasını araştırırsanız farklı farklı birçok internet sitesinde onun videoları ve ders anlatımı hakkında hep pozitif yorumlarla karşılaşacaksınız.)

5.    Sözel mantık hakkındaki en kapsamlı kitap olduğu için:

360 sayfayı aşkın kitabın tamamı sözel mantık sorularından oluşmaktadır. Türkiye’de sözel mantık üzerine bu kadar kapsamlı ikinci bir kaynak yoktur. Bu kaynağı bitiren herkes sözel mantık üzerine çok önemli gelişmeler göstermekte, sözel mantık sorularından korkmamakta, yaptığı soruların doğruluğundan emin olabilmektedir.

6.    Her seviyeden öğrenciye sözel mantık sorularının nasıl çözülebileceğini öğrettiği için:

Sözel mantığı biraz bilsin veya hiç bilmesin, kitapla birlikte verilen videoları izleyip aynı yöntemlerle aynı soruları bir de kendisi çözen herkes mutlaka sözel mantık alanında gelişme gösterir. En azından çözdüğü sözel mantık sorularında %80 civarında başarı elde eder. Bu konuda iddialı bir eser olduğu için alıp videoları izleyen bir kişi yararlı olmayacağını beyan etmesi halinde ücret iadeli satış yöntemi uygulanarak 7 yıldan beri satışı gerçekleşmektedir ve maksimum müşteri memnuniyeti elde edilmiştir.

Satış SözleşmesiGizlilik Sözleşmesiİade ve Sipariş İptaliBayilik Sözleşmesi
© 2017 isagulec.com.tr
Tasarım: webpaketi.net